The best of
both worlds

Watch-Site en Steltman Watches werken al jaren samen en delen de passie voor schoonheid, aandacht voor kwaliteit en echt vakmanschap. De jarenlange samenwerking is sinds 2023 bekrachtigd onder de naam ‘Watch-Site’, de winkel en het online platform met exclusieve pre-owned horloges van topmerken.

Michael Bosman:

“In de horlogebranche vullen wij elkaar echt aan. Samen delen we de ongekende passie voor horloges met een verhaal. Daarom hebben we gekozen om onze krachten nog meer te bundelen waarbij het online platform watch-site.nl als internationaal visitekaartje fungeert en de fysieke winkel aan de Plaats 16-2 in Den Haag als de plek om de wereld van pre-owned horloges te verkennen. Een plek waar wij mensen persoonlijk inspireren en begeleiden bij de aanschaf van een horloge.”

Andrew Brom:

“Mijn voorliefde ligt bij horloges en ik vind het geweldig om de meest exclusieve modellen te selecteren of om op zoek te gaan naar dat ene specifieke uurwerk. Over de hele wereld hebben we liefhebbers van onze horlogecollectie. De rijke historie van Steltman, de beroemde merken en de internationale clientèle maakt ons verhaal zo speciaal.”

Onze hoogwaardige pre-owned collectie bestaat onder meer uit merken zoals Audemars Piguet, IWC, Patek Phillipe en Rolex. Deze pre-owned horloges zijn meer dan luxe en kwaliteit. Ze vertellen een verhaal. Een pre-owned horloge kies je bewust.

Meer weten, de collectie bewonderen in onze winkel of een vraag stellen? Wij horen graag van u.