Watch-Site

Een horloge is meer dan de tijd. Het is een persoonlijk verhaal. Door passie en toewijding zorgen wij voor de juiste match. Wij zijn Watch-Site. The people behind your watch.

Neem contact met ons op

Extra nieuws

Onze winkel is van 22 september t/m 29 september 2023 gesloten.
Voor verkoop en informatie zijn wij bereikbaar via:

E-mail: info@watch-site.nl
WhatsApp: +31657284041
Instagram: @watchsite

People behind your watch

Steltman en Watch-Site hebben hun passie gebundeld op watch-site.nl, het online platform met exclusieve horloges van topmerken. Door de unieke samenwerking tussen Andrew Brom van Steltman Watches en Michael Bosman van Watch-Site is dit het vernieuwde online platform waar liefhebbers van over de hele wereld pre-owned en vintage horloges kunnen vinden.

Watch us on Instagram

Naast de fysieke winkel in Den Haag en deze online boutique is Watch-Site ook te vinden op Instagram. Bekijk, like en volg @watchsite. Klik op onderstaande knop en blijf op de hoogte van de nieuwste merken en modellen.

Verwacht

Met grote regelmaat verschijnen er nieuwe horloges. Mocht je al geïnteresseerd zijn in een exemplaar neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Collectie

De collectie bestaat uit verschillende merken. Alle horloges hebben gemeen dat ze direct beschikbaar zijn. Bekijk de collectie online en laat weten waar je interesse naar uitgaat.

Archief

Sinds 2008 werken wij met passie en toewijding. Dat zorgde voor veel persoonlijke relaties met klanten en de bijdrage aan hun collecties. In het archief een terugblik op enkele highlights.

Kwaliteit, esthetiek en historische waarde

Steltman Watches en Watch-Site werken al jaren samen en delen de passie voor schoonheid, excellente kwaliteit en echt vakmanschap. Om u nog beter van dienst te zijn bundelen we onze kennis en ervaring op het gebied van excellente pre-owned horloges onder de brand Watch-Site.

Contactformulier

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of wil je meer weten? Vul onderstaand contactformulier in en neem contact met ons op.