Michael Bosman

watch-site.nl

Een horloge is meer dan de tijd. Het is een persoonlijk verhaal. Door passie en toewijding zorg ik voor de juiste match. Ik ben Michael Bosman. The man behind your watch.

Neem contact met mij op

Extra nieuws

In de maand december hebben wij extra openingstijden:

Zondag 5, 12 en 19 december van 12:00 tot 17:00 uur

Maandag 20 en 27 december van 11:00 tot 17:00 uur

The man behind your watch

Gedreven, intrinsiek gemotiveerd en met aandacht voor ambacht, kwaliteit en schoonheid. Oprecht geïnteresseerd in wat mensen echt beweegt. Met oog voor detail, kennis en kunde. Wensen worden vervuld en dromen waargemaakt. Vanuit een internationaal netwerk naar het Noordeinde in Den Haag.

Watch us on Instagram

Naast de fysieke winkel in Den Haag en deze online boutique is Watch-Site ook te vinden op Instagram. Bekijk, like en volg @watchsite. Klik op onderstaande knop en blijf op de hoogte van de nieuwste merken en modellen.

Verwacht

Met grote regelmaat verschijnen er nieuwe horloges. Mocht je al geïnteresseerd zijn in een exemplaar neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Collectie

De collectie bestaat uit verschillende merken. Alle horloges hebben gemeen dat ze direct beschikbaar zijn. Bekijk de collectie online en laat weten waar je interesse naar uitgaat.

Archief

Sinds 2008 werk ik met passie en toewijding. Dat zorgde voor veel persoonlijke relaties met klanten en de bijdrage aan hun collecties. In het archief een terugblik op enkele highlights.

Passie voor ambacht, kwaliteit en mensen

In 2008 ben ik Watch-Site.nl gestart en in 2012 heb ik mijn internet activiteiten uitgebreid met een fysieke winkel aan het Noordeinde in Den Haag. Een plek waar ik mensen persoonlijk inspireer en begeleid bij de aanschaf van een horloge. Met mijn professionele en jarenlange ervaring in de horlogerie ben ik ‘The man behind your watch’.

Contactformulier

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of wil je meer weten? Vul onderstaand contactformulier in en neem contact met mij op.